Renovation for Mrs. Dale Ogar, Berkeley

Over the years we have performed several renovations at Dale's home: we remodeled her kitchen and living room, refurbished her master bathroom and converted an adjacent closet to a guest bath.

We also performed a seismic upgrade, but what was most enjoyed by Dale was the installation of a wooden deck with a hot tub in her interior courtyard.

Since custom cabinetry is one of our specialties, we created several unique pieces for Dale.

Dr. Striebeck's Office, San Francisco

In this commercial warehouse renovation, our team created a spectacular doctor's office and reception area, featuring round walls coated with integral color plaster.

The extensive use of recycled materials such as beams, flooring, and doors gave this space a very unique feel and special character.

Renovations for Mr. David Glotzer and Mrs. Charlotte Meyer, Berkeley

Glotzer Arch and Stair

Remodeling this 3000 sq ft, three level home was a challenging project since the building was stripped of all interior plaster prior to upgrading electrical, plumbing, heating and cooling services.


Apart from cosmetic and utilities improvements, the building required significant structural enhancements such as new foundations and framing repair.


Highlights of this project feature a wrap-around elevated deck and grand three story interior staircase.

Renovations for Mrs. Marian Huntoon, Oakland

Harwood Ave

Along with Marian's creative input, we transformed this two story Rockridge house by completely rebuilding the upper level and enhancing the lower level.


This project featured integral color plaster and an enchanting roof balcony off the master bedroom suite.

Glen Ave Renovations

Glen ave studio

When Eileen and Heiko bought this neglected 600 sq ft one bedroom house nestled beneath the Berkeley Rose Garden, they had a very particular vision of what they wanted for their future residence.

By adding 1000 sq ft of living space and enhancing the interior with natural wood trim and a radiant heat floor, the house was transformed.

Because the clients were delighted with the outcome of the project, we were subsequently hired to transform their old garage into a studio space. With its rustic exterior and close vicinity to the Rose Garden, the calm interior invites you to come in and meditate.